Kas

Ara tatil LGS Motivasyon Etkinliklerimiz kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle salı ve perşembe günleri yapılan deneme sınavları,  çarşamba günü de öğrencilerimizle yapılan kahvaltının ardindan rehber öğretmenimiz Hale Ülkü'nun LGS sürecinde sınav becerisi, sinav motivasyonu, sınav kaygısı, stres, stresle başetme yolları sunumu ve ardindan okulumuzda çeşitli spor etkinlikleri düzenleyerek başka etkinliklerde buluşmak üzere çalışmalarımızı tamamladık.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Öznur YAVUZ İLDAY'ın rehberliğinde yürütülen ''Let's Learn English Together!'' isimli eTwinning projemiz ile hem "Ulusal Kalite Etiketi" hem de "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazandık. Öğrencilerimizle birlikte emek harcayarak okulumuza bu ödülü kazandıran öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

''Let's Learn English Together!'' eTwinning projemiz kapsamında projede yer alan 5.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla diğer ortak okullarımızla beraber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını enerji dolu bir etkinlikle kutladık. ''May 19, Youth and Sports Day Online Fitness Meeting'' adlı etkinliğimizle hep birlikte öğrencilerimizle spor yaptık. Etkinliğe katılan öğrencilerimize sertifikalar düzenledik.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Öznur YAVUZ İLDAY'ın da ortak olarak yürüttüğü eTwinning projesi ''Let's Learn English Together!'' kapsamında her ay öğrencilerimizle farklı etkinlikler düzenliyoruz. Uzaktan eğitim sebebiyle ders dışı etkinliklerden uzak kalan ögrencilerimiz,  projemiz sayesinde bir çok Web 2.0 aracını aktif olarak kullanmayı öğrendi. Hem İngilizcelerini geliştirmek için pratik yaparken hem de keyifli zaman geçiriyorlar. Yaptığımız etkinliklere projede yer alan 5.sınıf  öğrencilerimizden güzel bir katılım ve ilgi var. 23 Nisanda bütün ortak okullarımızda yer alan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çevrimiçi toplantı ile bir araya geldiler. Uzaktan da olsa öğrencilerimize 23 Nisan ruhunu yaşattık. Pandemi nedeniyle evlerine kapanmış çocuklarımıza oyunlarla, şarkılarla 23 Nisana dair hatırlayacakları farklı bir anı bıraktık.

8 Mayıs tarihinde konuğumuz Nurperi CÖMERT İĞDİGÜL ile ''English with Games (Oyunlarla İngilizce)'' konusu üzerine öğrencilerimizle eğlenceli bir oyun etkinliği gerçekleştirdik. Ayrıca 16 Mayıs tarihinde ise yabancı konuğumuz Amerikalı tıp doktoru Michelle Quaye ile öğrencilerimiz bir native speaker ile sohbet havasında İngilizce pratik yapma imkanı elde ettiler.

Şbt

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla ve uygulanmak üzere hayata geçirilmektedir. Katkılarından ötürü Proje sorumlumuz Müdür Yardımcımız Ozan Karaayvaz'a, Türkçe öğretmenimiz Yıldırım Kıdış'a, Türkçe öğretmenimiz Kadriye Asal Kurnaz'a, Türkçe öğretmenimiz Hilal Armağan'a ve öğrenci takımlarımıza teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ock

3 farklı ülkeden 12 Ortaklı "Let's Learn English Together" adlı e-Twinning projemiz başlamıştır. Okulumuzun da ortak olduğu projede öğrencilerimiz pandemi koşulları çerçevesinde Web 2.0 araçlarını kullanarak İngilizceyi daha aktif şekilde kullanmayı öğreneceklerdir.

Eyl

Okulumuzda uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz kız ve erkek abdesthanelerimizin yapımı  tamamlandı. Bir ay süren ve yaklaşık 24000 liraya mal olan iki abdesthanemizin yapım sürecinde başta Hasan Hüseyin ŞEN ustamıza ve ekibine, salgın  sürecindeki tüm olumsuzluklara rağmen bizlere maddi destek olan sponsorlarımıza, hayırseverlerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize can-ı gönülden müteşekkiriz. Öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda abdestlerini alarak ibadet etmelerine vesile olan herkese " İyi ki Varsınız. Allah Sizlerden Razı Olsun " diyoruz.@tcmeb @mebdogm @nazifyilmaz06 @kutahyamilliegitim @hsarioz43 @hgolpinar80 @mehmetzorlu43 @ismailguven77_

Tem

Okulumuzun Öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine ait gerçekleştirilen projelerimizin yer aldığı "PROJELERİMİZ" sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuzun Öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine ait Akademik, Sportif ve Sanatsal Alandaki Başarıları ile geçmiş yıllarda mezun verdiğimiz öğrencilerimizin kazandığı liselerin yer aldığı "BAŞARILARIMIZ" sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

Saygıdeğer velilerimize şükranlarımızla.@mebdogm @nazifyilmaz06 @kutahyamilliegitim @mehmetzorlu43 @hsarioz43 @hgolpinar80 @ismailguven77_

Tem

Degerli Velilerimize teşekkürlerimizle. @mebdogm @nazifyilmaz06 @kutahyamilliegitim @mehmetzorlu43

Haz

Günümüz bilgi ve iletişim çağında sosyal medyanın önemi yadsınamaz hale gelmiştir.

Bu anlamda okulumuzla ilgili gelişmeleri takip edebileceğiniz sosyal medya adresimiz aşağıya eklenmiştir:

-@sulemetetikihoortaokulu-

facebook: https://m.facebook.com/Kütahya-Şule-Mete-Tetik-İmam-Hatip-Ortaokulu-928006753949451/?locale2=tr_TR

instagram: https://instagram.com/sulemetetetikiho?igshid=1epat5yyolqxp

twitter: https://twitter.com/sulemetetetiki1?s=08